03/09/2010 00:15
הי דפי,
ראשית, תמיד את יכולה לבקש עזרה! הרי לשם כך אנחנו בפורום...
וחוץ מזה, גם אני במצב שלך... מן נדנדה במשקל באותו מקום...
לדעתי, אין סיבה לתסכול, מפני שהזמן יעשה את שלו. אולי אם זה באמת חשוב, על שתינו להשתדל קצת יותר, ואז בטוח תהיינה תוצאות.
ואגב, מעולם לא פגשתי אותך, אך בתמונה את נראית אישה יפה כל כך, ולכן ההרגשה הרעה באמת מיותרת! תרזי לאט אבל בטוח...
אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 23:59
tutit Posts: 2431
|
הי מיכלי -בהמשך למה שכתבת אכן כך קורה,אני משתדלת עכשיו להכנס לפורום יום יום ורואה שהמוטיבציה להקפיד ולשמור עולה ובמיוחד שירדתי חצי ק"ג השבוע כשהייתי בטוחה שאני עולה . הרבה הצלחה בסופ"ש הקרוב-אוהבת את כולכן הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 10:26
שאפתנית Posts: 8392
|
דפי יקרה נשאר לי רק להצטרף לדברי הבנות ולאחל לך בהצלחה!!! אל תדאגה, את תחזרי למסגרת לאט אבל בטוח, יש תקופות כאלו בחיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 08:43
דפי Posts: 1126
|
תודה לכם על התמיכה והעידוד. אוהבת דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 07:30
מיכל שרון Posts: 1318
|
נורית והדס - אני ממש שמחה לשמוע שהפורום הזה מצליח להיות מקום כזה מעורר השראה ונותן מוטיבציה.. שמחה שנכנסתן שוב לתהליך, שמחה שוב לקרוא אתכן כאן - אל תעזבו.. תישארו איתנו כל יום!!! הפורום הזה הוא כל כך משמעותי בתהליך ההרזייה של כל המשתתפות הפעילות כאן ואני ממש ממליצה לכן לא להרפות, לא להתרחק ולתת לנו גם מעצמכן - עוד אהבה ופרגון ותמיכה ועוד מכל מה שהופך את הפורום הזה לכזה מיוחד ומקסים. יום נפלא לכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 06:05
NוריT Posts: 21
|
דפי יקרה, מזדהה עם יותר ממשפט אחד שלך. הייתי במצב דומה. רק שאצלי לא היתה מטוטלת אלא חד כיווני מעלה. החלטתי לא להיכנע פניתי לפורום שחיזק ולא לתת למתחים או סטיות להיות המכריעים. קרה? לא נורא. עליתי? מצב זמני. בעקבות הדברים היפים והחמים של הפורום, גם שלך, שבתי למסלול וכרגע אני במגמה הפוכה...יודעת שבדרך יהיו גם מהמורות אבל עם החלטה שלא הן המכתיבות /מכריעות. בקיצור שתהיה שנה נהדרת וכבר יש לך פתיח מחמם לב מרגש אהוב..והאהבה תגבר מרגע לרגע, אני יודעת....פנקי את עצמך במסאז' מרגיע, היה מתח גדול, זה ברור וצאי מלאת אנרגיות חיוביות למשימה. אנחנו פה איתך בהצלחות בשמחות וגם בקשיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/09/2010 00:37
tutit Posts: 2431
|
דפי היקרה אני ככ מזדהה איתך,היתה לי המון מוטיבציה ואיך שהתקלקל לי המחשב התחלתי לקלקל גם את התהליך כי לא הקפדתי על הרישום ועל הצמדות לתפריט,אני מנסה להיות עכשיו יותר באתר ולשמוע כמה יותר את מירי ולקרוא את הפורום המקסים הזה,ומקוה לחזור למסלול כמה שיותר מהר, ל יאומן איך כששוברים קשה לחזור נשיקות והמון הצלחה לכולנו הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 23:45
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דפי יקרה תנסי לתפוס אותי בטלפון ביום שישי בבוקר. ואם את לא מצליחה תשאירי לי הודעה עם מספר הפלא פון שלך.אני רוצה לדבר איתך ולחזק אותך.... 0505308185 אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 23:13
1103 Posts: 5022
|
דפי יקרה יתכן שהמתח לקראת לידת נכדתך,גרמו לך לצאת מהמסגרת, עכשיו שהמתח יעבור והרוחות ירגעו ותישאר רק ההתרגשות מהתוספת המקסימה, הכל יחזור לקדמותו,ואת תשובי למסלול.
לילה טוב
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 21:33
קרולין Posts: 6651
|
דפי יקרה, בכיף ובשמחה.
תמיד כאן בשבילך
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 21:22
|
קרולין ורבקה היקרות תודה על העידוד. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 14:48
קרולין Posts: 6651
|
דפי יקרה, זאת בדיוק המטרה של הפורום המדהים שלנו ולעזור ו ל ה ע ז ר אחד בשני. שמחה ששיתפת אותנו.
אכן התהליך לא פשוט ולא קל. אני שניםםםםםםםםםםםםם הייתי תקועה עולה קצת יורדת קצת.... וזה לא נעים ולא רצוי אבל זה מה שיכולתי לעשות
דאז.... עם ים של ס ב ל נ ו ת , נ ח י ש ו ת , ה ת מ ד ה יחד מירי ומהמסגרת המדהימה שלנו, לאט לאט מתוך המסגרת הצלחתי להמשיך הלאה...ועדיין קשה לי ולא פשוט לי וכו וכו ו כו מה זה אומר? שפעם למעלה ופעם למטה... הזמן ממילא עובר והשאלה הגדולה הנשאלת היא מה אנחנו עושים ב"תוך" הזמן שעובר??? אז אנחנו ביחד , בתהליך, לומדים, צומחים, מתקנים ו י ו ר ד י ם במשקל.... כל אחד בקצב ובזמן שלו.
שיהיה לך ים של הצלחההההההההההההה וכולנו כאן תמיד בשבילך. התהליך הזה שווה הכלללללללללללללל
וה ס ב ל נ ו ת תמיד משתלמת בסוףףףףףףףףף.
ממני מכל הלב
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 11:18
רבקה Posts: 8411
|
דפי יקירתי לשם מה אנחנו כאן? כדי לעזור, לפרגן ולעודד. מה שקרה לך אני חושבת שזה מאוד אנושי, אנחנו עושים הכל שיהיה רק טוב, אבל לפעמים נופלים ומיד קמים, כמו שמלמדים אותנו בפקולטה של מירי. לפי שהספקתי להכירך כאן אני בטוחה שאת תחזרי מהר לתפריט ולשליטה. הגוף לפעמים "נח" קצת מהירידות ואוגר כוחות מחודשים להמשך אני בטוחה שזה יגיע ואין לי ספק שהצלחתך בדרך. ואל תשכחי אנחנו כאן תמיד אחד למען השני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 10:08
|
תודה בנות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 09:37
מיכל שרון Posts: 1318
|
דפי יקרה, אני ממש שמחה ששיתפת אותנו ומוטב מאוחר מאשר אף פעם.. אני מנסיוני מאוד קשה לי להיצמד לתפריט, אני שואבת רעיונות אבל קשה לי להיצמד אליו - מודה! מה שכן אבל, אני מאוד מקפידה על הכללים הידועים בלי קשר לתפריט: יוגורט אחד ביום, מנת בשר יפה בצהריים, פעמיים בשבוע אפשר גם בשר בערב, פעם ביום בלבד מותר ירקות מבושלים, 2 כפות שמן ליום מדודות, 4 פרוסות לחם, 2 תפוחים ומנה יפה של פחמימות בצהריים שתמיד היא מדודה ושקולה. להקפיד על 10 כוסות מים ביום, לקרוא תוויות מזון ולהימנע ממאכלים עתירי נתרן שעוצרים ירידה ותוקעים אותנו (סויה!!!) ואם יש רעב ואי שקט.. תמיד מוכן לי בצד ירקות חתוכים, ביצה קשה, חתיכת פשטידה ללא פחמימות, עוד קוטג', עוד יוגורט.. ובגלל שהכללים האלה כבר ממש חקוקים על ליבי ואני יודעת אותם גם מתוך שינה.. אפילו שקשה לי עם ההיצמדות לתפריט הכללים נשמרים ואיתם הכמויות.
פשוט אל תלחיצי את עצמך.. כמו שדני הציעה תנסי רישום כמה ימים ותראי איפה נקודות השבירה והנפילה שלך ואז תדעי לטפל בהן נקודתית. יכול להיות שזה גם סתם כבר עייפות החומר לפני החגים..
העיקר שאת כאן וטוב ששיתפת ואנחנו כאן בשבילך מתי שתרצי ותצטרכי.
שיהיה יום נפלא והעיקר - לשמור על האנרגיות והמורל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 09:06
אסתי ברוך Posts: 1317
|
זו גדולה לבקש עזרה לא קל לאף אחד דפי יקרה, גם אני לא הכי הכי מצליחה לא מתיאשת גם מים ... את מכירה את המשפט של מירי קחי הכול בפרופורציה סבלנות היא מילת המפתח אנחנו כולנו פה בשבילך שנה מתוקה הכול יהיה בסדר מבטיחה♥♥♥♥♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 08:50
|
דני יקרה תודה. דפי. edited by דפי on 9/1/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 08:49
dany Posts: 19819
|
דפי יקרה קודם כל בשביל אנחנו כאן בכדי לעזור ולתמוך... לשם כך התכנסנו!!! ועכשיו.. אני מציעה להיצמד לתפריט קבוע וידוע מראש... לצידו אני מציעה לרשום את כל מה שאת אוכלת... כי למרות התפריט לפעמים יש חריגות ורצוי לדעת מהן.. כמו כן רצוי לדעת מתי את חורגת... האם בעקבות אירועים מסוימים במשך היום... הרישום גם יביא למודעות של כמויות שאולי מתחבאות בתוך תפריט... חשוב מאד כמויות.. כי אפשר לאכול הרבה דיאטה ואז לא יורדים ואולי אפילו עולים. למדוד את האוכל ממש כך... כי שמן ממש אפשר לזייף... גם כמויות של חלבונים חשובה המדידה בקיצור למדוד ולא לסמוך על העין או על הניסיון... והכי חשוב דפי לא להיות במתח!!!! מתח גורם לנו ז"א לגוף לשמר את השומן ולא לשחרר... אני יודעת שאת שותה הרבה אז המשיכי כך... מקווה שמה שהצעתי לך כאן (ותאמיני לי שאני יודעת שאת יודעת הכל) אך לעיתים אם מחדדים את הדברים פתאם יכולים לעלות על איזה מוקש קטן שהסתתר ולא נותן לרדת... המון המון הצלחה.. ושיהיה יום נהדר אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 08:16
|
לעזרתכן. התהליך שלי עלה על שרטון. אני לא מצליחה להצמד לתפריט במלואו. אני תקועה על משקל מסויים וממנו לא מצליחה לרדת אלא מין נדנדה של עולה יורדת. היה לי קשה בהחלטה לשתף אתכן כי אני במהותי תמיד עוזרת לכולם מכל הלב אך מעולם לא מבקשת שיעזרו לי. בבקשה עזרו לי. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|