הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולן ויום מוצלח לכל הנרגשות=אמהות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/09/2010 10:47

שאפתנית
שאפתנית
המודעות שלנו לנפילות והחזרה לשגרה של השמירה היא הגדולה והברכה של המסגרת שבה אנו נמצאים ולכן מיכלי, חזרת כבר לשגרה ככה שכל מה שהיה בטל ומבוטל ואת שוב על הסוס. בהצלחה לכולנו. שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
02/09/2010 00:26

tutit
tutit
מיכל-כל הכבוד על היושר
והוידוי שלך זה היה מרגש ומקסים לדעתיwink
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2010 11:40

רבקה
רבקה
מיכלי את נהדרת
שיעבור לך יום בקלות
ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2010 09:08

אסתי ברוך
אסתי ברוך
יום טוב מיכל
בהצלחה

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2010 08:04

dany
dany
ב..ה..צ...ל...ח...ה!!!!!!!

מיכל שרון כתב:
בוקר טוב ומעולה.. אחרי שאתמול היה לי יום חסר אנרגיות לחלוטין שרובו הרגשתי לא טוב וחלושס למדי היום קמתי בבוקר נחושה להפוך את הגלגל, חזרנו עכשיו מהפארק.. היה קצת לח אבל השמש עוד לא קמה והיה מעולה.. 50 דקות שפותחות את היום אחרת לגמרי!!!

האמת חשבתי על זה שאתמול בגלל החלושס והכל לא הייתי הכי כנה אתכם ועם עצמי.. נראה לי שאתמול היתה איזושהי התרופפות במשמעת.. אולי קצת רפיון ידיים ואכזבה סמויה מהשקילה (רק הבוקר בהליכה חשבתי על זה לעומק והודיתי בפני עצמי ובפני גיתי שהיו לי ציפיות אפילו שהן רק לכריות).. בכל אופן עד השעה 17:00 אתמול די חגגתי בגזרת הפחמימות ועברתי את ה - 600 המוקצבים.. אבל היום אני שוב על הסוס, הקופסאות כבר מוכנות עוד מהלילה ואין לי שום כוונה לתת לימים האלה עד החג לעבור לי בלי מאמץ מיוחד שיורגש... אז זהו.. עכשיו התנקיתי וזה הזמן למקלחת!

שיהיה לכולנו יום נפלא ובהצלחה לכל הנשקלים smile
edited by מיכל שרון on 9/1/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2010 07:16

מיכל שרון
מיכל שרון
בוקר טוב ומעולה.. אחרי שאתמול היה לי יום חסר אנרגיות לחלוטין שרובו הרגשתי לא טוב וחלושס למדי היום קמתי בבוקר נחושה להפוך את הגלגל, חזרנו עכשיו מהפארק.. היה קצת לח אבל השמש עוד לא קמה והיה מעולה.. 50 דקות שפותחות את היום אחרת לגמרי!!!

האמת חשבתי על זה שאתמול בגלל החלושס והכל לא הייתי הכי כנה אתכם ועם עצמי.. נראה לי שאתמול היתה איזושהי התרופפות במשמעת.. אולי קצת רפיון ידיים ואכזבה סמויה מהשקילה (רק הבוקר בהליכה חשבתי על זה לעומק והודיתי בפני עצמי ובפני גיתי שהיו לי ציפיות אפילו שהן רק לכריות).. בכל אופן עד השעה 17:00 אתמול די חגגתי בגזרת הפחמימות ועברתי את ה - 600 המוקצבים.. אבל היום אני שוב על הסוס, הקופסאות כבר מוכנות עוד מהלילה ואין לי שום כוונה לתת לימים האלה עד החג לעבור לי בלי מאמץ מיוחד שיורגש... אז זהו.. עכשיו התנקיתי וזה הזמן למקלחת!

שיהיה לכולנו יום נפלא ובהצלחה לכל הנשקלים smile
edited by מיכל שרון on 9/1/2010
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לכולן ויום מוצלח לכל הנרגשות=אמהות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!