31/08/2010 22:56
EFF Posts: 6392
|
פילה סלמון גדול, טרי ונקי מעצמות קליפה מגוררת מחצי תפוז פלפל שחור גרוס טרי מיץ מהתפוז הנ"ל פפריקה מתוקה שתי שיני שום פרוסות דק כף שמן זית
אופן הכנה: לילה קודם: מניחים הפילה בתבנית זכוכית זורים מלמעלה את קליפת התפוז, פלפל שחור גרוסטרי ומיץ מהתפוז מכסים בניילון נצמד שומרים במקרר למחרת: מחממים תנור ל 180 מעלות מסירים הניילון וזורים מעט פפריקה מניחים שיני השום הפרוסות מטפטפים שמן זית
לתנור ל 20 דקות
|