01/09/2010 06:24
דפי Posts: 1126
|
לרויטל ובתה, כל הכבוד. בשנה הבאה בתך תעמוד על הבמה. יישר כוח דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 01:52
tutit Posts: 2431
|
אה וכל הכבוד על ה-3 ק"ג בחופש שנה הבאה בע"ה היא זוכה גם בפרס...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 01:50
tutit Posts: 2431
|
נשמע מרגש מחכה לראות ... כל הכבוד לילדים ולמירי המדהימה ,להצליח עם ילדים בדיאטה זו משימה מאוד קשה, צריך להיות מספיק חזק ובוגר להחליט שדי....שזה רע.ושחייבים לתמיד לשמור ולא לתקופה קצרה ואז לחזור לאכול.אכן עבודת קודש! הרבה בריאות עד 120!!!! אמן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 22:25
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רויטל יקרה בטוח אתן בשנה הבאה על הבמה. את אשה מדהימה וביתך מקסימה. והחוג ילדים זה אהבה גדולה שלי.שתהיה לכולנו שנה מאושרת עם המון הצלחות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 17:58
שאפתנית Posts: 8392
|
שלום רויטל, עם כל הקשיים של החופש הגדול בהחלט יש מקום לגאווה שביתך המקסימה השילה 3 ק"ג. אני בטוחה שבשנה הבאה אתם על הבמה עם פסלון ביד. המשיכו בדרככם המבורכת והתוצאות ימהרו להגיע. אני מאחלת לביתך שנת לימודים פוריה ונטולת אויבים פחממתיים מיותרים. בהצלחה!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 17:04
הנהלת האתר Administrator Posts: 45
|
רבקה כתב:
רויטל אמא יקרה והבת של רויטל המקסימה כל הכבוד לבת אני מצדיעה לה וכמובן שהיה מאוד קשה בלי התמיכה הנהדרת של האמא ראיתי אתמול באולם את הילדים כיצד הם קורנים מאושר ובטוחה שגם בתך בהצלחה כזו גם בתך תהיה עם גביע הפרס על הבמה ושוב פעם כל הכבוד 111
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 16:50
הנהלת האתר Administrator Posts: 45
|
...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 16:05
רבקה Posts: 8411
|
רויטל אמא יקרה והבת של רויטל המקסימה כל הכבוד לבת אני מצדיעה לה וכמובן שהיה מאוד קשה בלי התמיכה הנהדרת של האמא ראיתי אתמול באולם את הילדים כיצד הם קורנים מאושר ובטוחה שגם בתך בהצלחה כזו גם בתך תהיה עם גביע הפרס על הבמה ושוב פעם כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:32
dany Posts: 19819
|
הי רויטל אמא נהדרת לכולנו כאן ברור שבשנה הבאה הבת שלך על הבמה... ירדה בחופש הגדול 3 קילו זו ממש גאונות ומחוננות.. כל הכבוד לאמא ולילדה... ושתהיה תחילת למודים מוצלחת. מברכת מכל הלב דני רויטל כתב:
הי אני זו שמדווחת על הבת שלי המקסימה בת התשע שעושה דיאטה. אני לא צריכה לספר לכן כמה זה קשה למבוגרים לעשות דיאטה ולכן אתן צריכות להבין שלילדים קטנים הרבה יותר קשה. לא תמיד הבת שלי יורדת, ומאוד קשה לשמור במקומות מסויימים במיוחד בחופש כשמסתובבים בקניון או נמצאים בחופשה משפחתית וכו'. אבל בסך הכל אין תלונות והיא מקסימה. ירדה שלוש קילו החודש וזה רווח נקי של 6 קילו (עם תוספת העליות בחופש). ביום שני האחרון מירי עשתה טקס לילדים שירדו מעל 10 קילו או התמידו תקופה ארוכה מאוד. היה מדהים!!!!!!!!!!!!1 כל היום הייתי במן תחושת התרוממות רוח שקודם כל אני עושה את הדבר הכי נכון לבת שלי ו אני במקום הכי טוב. אבל מעבר לזה , לא יכולתי שלא לפרגן לשמוח עם אותם ילדים מקסימים על התמדה של שנים ועל תוצאות מופלאות. בתמונות, של לפני ואחרי שהביאו הילדים, היה ניתן לראות שחלק מהילדים פשוט קיבלו חיים אחרים, הם נראים יותר טוב, ונראים יותר מאושרים. הטקס הזה נתן לי כוחות שלא ניתן לתאר במילים, להמשיך ולהתעקש לפרגן ולהנות מהצלחות קטנות בדרך שיביאו להצלחה הגדולה. מקווה ששנה הבאה אנחנו על הבמה......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:21
נינוש Posts: 1442
|
יש לך ספק לי אין המשיכו כך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:21
אסתי ברוך Posts: 1317
|
אין ספק שכך יהיה עם התמיכה המדהימה של מירי שלנו והתמיכה שלך בבת היא תעמוד כמו גדולה לקבל גביע שנה הבאה
שנה נהדרת בהצלחההההההההה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:05
רויטל Posts: 40
|
הי אני זו שמדווחת על הבת שלי המקסימה בת התשע שעושה דיאטה. אני לא צריכה לספר לכן כמה זה קשה למבוגרים לעשות דיאטה ולכן אתן צריכות להבין שלילדים קטנים הרבה יותר קשה. לא תמיד הבת שלי יורדת, ומאוד קשה לשמור במקומות מסויימים במיוחד בחופש כשמסתובבים בקניון או נמצאים בחופשה משפחתית וכו'. אבל בסך הכל אין תלונות והיא מקסימה. ירדה שלוש קילו החודש וזה רווח נקי של 6 קילו (עם תוספת העליות בחופש). ביום שני האחרון מירי עשתה טקס לילדים שירדו מעל 10 קילו או התמידו תקופה ארוכה מאוד. היה מדהים!!!!!!!!!!!!1 כל היום הייתי במן תחושת התרוממות רוח שקודם כל אני עושה את הדבר הכי נכון לבת שלי ו אני במקום הכי טוב. אבל מעבר לזה , לא יכולתי שלא לפרגן לשמוח עם אותם ילדים מקסימים על התמדה של שנים ועל תוצאות מופלאות. בתמונות, של לפני ואחרי שהביאו הילדים, היה ניתן לראות שחלק מהילדים פשוט קיבלו חיים אחרים, הם נראים יותר טוב, ונראים יותר מאושרים. הטקס הזה נתן לי כוחות שלא ניתן לתאר במילים, להמשיך ולהתעקש לפרגן ולהנות מהצלחות קטנות בדרך שיביאו להצלחה הגדולה. מקווה ששנה הבאה אנחנו על הבמה......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|