01/09/2010 16:45
1103 Posts: 5022
|
דני יקרה הפורום שלנו הינו פורום איכותי,ברמות שאין דומה לו,
הפרגון,האהבה האין סופית, האנרגיות החיוביות,והנכונות
להושיט עזרה האחד לשני,אין להם אח ורע בשום מקום אחר.
נשיקות באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 16:06
dany Posts: 19819
|
תודה מתוקה הכל חזר למקומו בשלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 11:25
רבקה Posts: 8411
|
דני'לה אני מקווה שאת הבוקר עם אנרגיות חיוביות כהרגלך ומצב רוחך מרומם שיהיה לך יום מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 05:37
|
תודה הדס מתוקה וגם אני שמחה שחזרת אלינו נשיקה דני hadasosh1 כתב:
לדני המקסימה! שימי פס על כל ה"אנשים הטובים" האלו שמגיבים בפורומים יש הרבה רוע להמון אנשים והם מוציאים אותו בשמחה על כל מי שמדבר איתם.תכניסי ותוציאי מיד מהאוזן השניה.לא לחשוב על זה לרגע חבל על האנרגיות שלך! שאפו על כך שלא נפלת לאוכל את מחוננת אמיתית, גאה בך אין על הפורום הזה עם התגובות הלבביות שיש כאן זה לא מובן מאליו בכלל כיף לחזור אחרי שלא הייתי איזה שבועיים בגלל תקלה במחשב.ממש התגעגעתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 05:36
|
אפי אהובה את כל כך צודקת... אך לי יש כמה שריטות.... ואחת מהן שאני אדם שלא יודע לומר די... מספיק, מין סוג של חוסר גבולות.... ויש לי הרגשה כל כך טובה שאני עוזרת ותומכת שאני לא יכולה להתגבר על כך ולהפסיק... אז במקרה בפורום ההוא אני יותר קוראת מכותבת... וכנראה שהיה צריך להתרחש המקרה הזה... אני מאמינה ששום דבר הוא לא מקרי לכל דבר יש מוסר השכל ותכלית... ועובדה שמנהלת הפורום הבינה שהבחורה הזו מפיצה רעל שמזיק לא רק לי אלא לכל הפורום..... ואני מסכימה איתך שאין כמו הפורום הזה של מירי בלקין.... ועובדה שעזבתי אותו לחודשיים וחזרתי כי הייתי זקוקה לו ממש כמו אוויר לנשימה... וזה לא רק עניין המשקל . אלא בפירוש החברותא הנפלאה שנוצרה כאן. אז שוב אני מודה לכן חברות יקרות שהייתן כאן בשבילי כי זה לא היה יום קל והנה הוא עבר ובהצלחה.
תודה תודה אוהבת דני
EFF כתב:
אני מבינה אותך דני ומעריכה כל מילה שכתבת. מיום שנפתח הפורום הזה זנחתי את כל השאר מכיוון שאין אף פורום ברשת שיכול להתחרות במקום הנפלא הזה...אנא השארי כאן, במקום המפרגן והאוהב, וקבלי את היחס המגיע לך באמת..אוהבת אותך♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 05:28
|
תודה אשה אהובה♥ miribelkin כתב:
דני יקרה הגבתי לך כבר במקום אחר אבל מגיע לך שוב. אל תהיי במקום שלא טוב לך. אנרגיות זה דבר מאד חשוב בחיים. תדאגי תמיד להיות מוקפת באנרגיות חיוביות. אנחנו מאד אוהבים אותך את מאד משמעותית וחזקה בפורום שלנו.אני מנהלת את הפורום שלי ואין סיכוי שאדם רע יכתוב כאן.... אנחנו רק בתמיכה עידוד ואהבה. גם כך החיים לא קלים וכל יום זה או סקנדל או פסטיבל. ואנחנו תמיד ביחד. והכי כף שלא נפלת לאוכל..... גאה בך ואיתך באהבה תמיד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 01:41
tutit Posts: 2431
|
לדני המקסימה! שימי פס על כל ה"אנשים הטובים" האלו שמגיבים בפורומים יש הרבה רוע להמון אנשים והם מוציאים אותו בשמחה על כל מי שמדבר איתם.תכניסי ותוציאי מיד מהאוזן השניה.לא לחשוב על זה לרגע חבל על האנרגיות שלך! שאפו על כך שלא נפלת לאוכל את מחוננת אמיתית, גאה בך אין על הפורום הזה עם התגובות הלבביות שיש כאן זה לא מובן מאליו בכלל כיף לחזור אחרי שלא הייתי איזה שבועיים בגלל תקלה במחשב.ממש התגעגעתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 22:46
EFF Posts: 6397
|
אני מבינה אותך דני ומעריכה כל מילה שכתבת. מיום שנפתח הפורום הזה זנחתי את כל השאר מכיוון שאין אף פורום ברשת שיכול להתחרות במקום הנפלא הזה...אנא השארי כאן, במקום המפרגן והאוהב, וקבלי את היחס המגיע לך באמת..אוהבת אותך♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 22:30
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה הגבתי לך כבר במקום אחר אבל מגיע לך שוב. אל תהיי במקום שלא טוב לך. אנרגיות זה דבר מאד חשוב בחיים. תדאגי תמיד להיות מוקפת באנרגיות חיוביות. אנחנו מאד אוהבים אותך את מאד משמעותית וחזקה בפורום שלנו.אני מנהלת את הפורום שלי ואין סיכוי שאדם רע יכתוב כאן.... אנחנו רק בתמיכה עידוד ואהבה. גם כך החיים לא קלים וכל יום זה או סקנדל או פסטיבל. ואנחנו תמיד ביחד. והכי כף שלא נפלת לאוכל..... גאה בך ואיתך באהבה תמיד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 18:36
|
תודה מתוקות שלי ממש יש לי דמעות בעיניים מהצפת האהבה שלכן... אכן ניתקתי את עצמי מהפורום ההוא... ומנהלת הפורום חזרה אלי שהיא ביטלה את החברות של החברה האחרת וביקשה ממני לחזור לפורום שלה... לדבריה היא מבקשת אנשים איכותיים שיוסיפו לפורום... אז כמובן שנעניתי לה.... אבל היה לי ממש יום לא קל.... אפשר לא להסכים זה לגיטימי... ואפילו ממש בסדר הרי אנחנו כולנו לא מקשה אחת.... אך יש דרך להביע את הדברים... בצורה מנומסת מכובדת עם כבוד לאחר.... תודה יקרות שלי אתן הבית שלי ואין לכן תחליף..... ערב נהדר.. ולא נפלתי לאוכל!!!!!!! שלכן דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 18:01
שאפתנית Posts: 8392
|
דני היקרה, אם לא טוב לך במקום מסוים אז תעזבי. תתחברי אלינו אנחנו אוהבות אותך וכמו שכתבת הפורום הזה מדהים. למען האמת זו פעם ראשונה שאני חברה בפורום דרך האינטרנט וזה פשוט כייף, ממכר והאנרגיות כאן מדהימות. זה גורם לי להתמכר בקריאה ובכתיבת התגובות ולכן אני נשארת כאן כי כאן מקבלים אותי כמו שאני, מעודדים ומפרגנים אז תשארי רק כאן דני. פה זה הבית!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 16:42
הנהלת האתר Administrator Posts: 45
|
נינוש כתב:
דני יקרה,לא מגיע לך להרגיש כך, אשה טובה שכמותך, אני לא כותבת הרבה אך עוקבת אחרי ההתכתבויות, זה פשוט זעזע אותך תצאי מזה חזקה יותר, בטל ומבוטל והלאה לשנה החדשה חיבוקים ונשיקות ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 16:40
קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, הכל הדדי וכן אין על הפורום הנפלא שלנו! את מוסיפה לנוכ"כ הרבה אור ואהבה. תודה לך על כך. נשיקותתתתתתתתת אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 16:35
דני את אישה כל כך מיוחדת...וכל מילה נוספת מיותרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 16:34
נינוש Posts: 1442
|
דני יקרה,לא מגיע לך להרגיש כך, אשה טובה שכמותך, אני לא כותבת הרבה אך עוקבת אחרי ההתכתבויות, זה פשוט זעזע אותך תצאי מזה חזקה יותר, בטל ומבוטל והלאה לשנה החדשה חיבוקים ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:34
|
לפעמים אני חיה בכזאת מן בועה שאני מקבלת נבוט על הראש קשה לי ממש להתאושש... אבל איך אתן אומרות בטל ומבוטל וחבל לבזבז על כך בכלל אנרגיות.... יש מה לעשות עם האנרגיות שלי... ובוודאי לא להחליש אותן... חיבוק חזק חזק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:19
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נהדרת שכמותך תודה על המחמאות זה הרבה בזכותך
שנה מתוקה edited by אסתי ברוך on 8/31/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 14:45
כל הכבוד! מה שכתבת מרגש מאוד!!! אוהבת, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 14:10
מיכל שרון Posts: 1318
|
הוצאת לי ואני בטוחה שלא רק לי את המילים מהפה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 13:14
|
זה בא בעקבות פוסט מזעזע שהיה לי היום בפורום אחר... פשוט לא מובן כמה רעל יש באנשים.... ובאיזו שמחה הם מפיצים אותו.... ממש קשה לי לעכל את זה... רבקה כתב:
dany כתב: שאני אוהבת את הפורום הזה כי הוא : אוהב, מלא חמלה, נתינה, יש בו כבוד , יש בו קבלת האחר, יש בו מערכות יחסים בין אנשים שלא מכירים אחד את השני במציאות כאילו היו משפחה , יותר ממשפחה, יש בו תמיכה, אהדה, עזרה, פורום ללא מילת רעל אחת, גם אם משהי לא מסכימה היא מביעה את דעתה בבגרות, בנימוס, בכבוד!!!! צורת הכתיבה כאן מכבדת את הכותבות... ואת הקוראות.. אין לי מילים לתאר עד כמה טוב לי, מרגיע לי, נעים לי, כאן איתכן.... אוהבת מאד דני דני מאשרת את דברייך ודעי לך זה הדדי והכל בא מהלב באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|