01/09/2010 05:21
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב מיכלי צלחת את הארוחה בגדול... והשבוע ממשיך... מאחלת לך המשך מוצלח.... שבוע לחג!!!! נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 23:21
מיכל שרון Posts: 1318
|
לילה טוב מקסימות.. חזרתי עכשיו מהמסעדה.. היה נחמד וקצת מוזר כאחד.. בכל זאת לשבת עם הבוס במסעדה ולשבור ככה דיסטנס ולדבר על דברים חוץ מהעבודה והמשרד זה קצת מוזר..
תכננתי מראש מה אני יאכל.. התחלתי עם סלט ירקות וטחינה בראשונות, שתיתי שתי כוסות מים ועד שהגיעה העיקרית (קבבים על חציל בלאדי עם טחינה ותפו"א אפוי בצד) כבר הייתי ממש שבעה.. רק טעמתי קבבון אחד עם קצת חציל וטחינה ובזה הסתיימה הארוחה..
אני עכשיו עפה לישון, כי מחר בבוקר לא מוותרת על כדור האנרגיה הטבעי שלי - פארק הירקון!!! לילה טוב לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 18:09
שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה מיכל, סומכת עליך שתעמדי באתגר בלי קושי. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 12:39
רבקה Posts: 8411
|
מיכלי מאוד נהניתי לראות אותך אתמול עם האופטימיות שבך והלימוד הנכון שמירי מלמדת אותנו לדעת לקבל הכל באהבה חבר'ה יושבת הבחורה המקסימה הזאת אחרי השקילה עם פלפלים וביצה קשה תענוג לראות אותה שמחה ומאושרת ותאמיני לי מיכל זה סוד ההצלחה שיעבור לך היום בקלות ואני בטוחה שכך יהיה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 12:09
dany Posts: 19819
|
מיכל יקרה מאחלת לך שיהיה לך המשך יום נהדר, נשלט, שפוי, שתצלחי את הארוחה בשלום... חישבי עלינו ועל מירי שמעודדים אותך עד אין קץ!!! המון הצלחה נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 11:30
מיכל שרון Posts: 1318
|
תשאלו איך אני יודעת? פשוט כי הבוקר לא הצלחתי להתעורר בזמן להליכה.. ולכן קמתי מאוחר וישר למשרד.. ואיזה הבדל אין לי מה להגיד.. האנרגיות הבוקר נמוכות בהרבה, החיוך הוא לא אותו חיוך, תחושת החיוניות שההליכה נותנת לא מורגשת הבוקר.. אין מה להשוות..
האמת שהיום יש לי יום ממש ארוך ואני אראה את הבית וגיתי רק בלילה מאוחר (לקראת 23:00) ולכן יום כזה שמתחיל עם אנרגיות גבוהות היה עדיף בהרבה.. אבל לא נורא.. העיקר שזה רק חיזק אצלי את הנחישות והכח להתמיד אפילו שמוקדם ואפילו שחם ואפילו שלח.. כי אחרי המקלחת במזגן.. מי זוכר את זה בכלל?!
חוץ מזה.. היום מחכה לי אתגר לערב.. יש לנו ארוחת ערב של הצוות במשרד.. מן ערב גיבוש כזה במסעדה בהרצליה. כמובן שאין לי אפשרות להתחמק אז בדקתי את התפריט מראש, ראיתי את שפע המנות הבשריות שיש ונרגעתי.. נכון, יהיה קצת יותר שמן ומתובל מהרגיל.. אז בדיוק בגלל זה לצהריים הכנתי סלט גדול וקלח תירס, תפוח לשעה 17:00 והיום הזה יעבור בשלום ויהי מה!
שיהיה לכולם יום נהדר, מקנאה בחוגי לוינסקי שמחכה להם היום הרצאה מעולה ומדהימה (אפילו שכבר שמעתי.. אז מה? ) ובהצלחה לכל הנשקלים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|