02/09/2010 10:51
שאפתנית Posts: 8392
|
תודה נילי, הדס ודני על הברכות לילדי וכמובן על החיזוקים והעידוד. ספינינג זו אהבת חיי הדס אני עושה בין 2 ל-3 שיעורים בשבוע זה כבר חלק ממני. אין ספק שזה עוזר לי לחיטוב אבל כמו שמירי אומרת בלי מסגרת של אוכל זה לא עוזר. גם שיעור כזה ששורפים בו הרבה מאוד קלוריות אם לא יודעים לאכול נכון ופותחים את הלוע אז זה אבוד. למזלי מאז שאני אצל מירי זה עובד נהדר הלוע לא נפתח אחרי שיעור כזה.
שוב אני מצטרפת לאיחולים לילדינו הקטנים שתהיה שנה טובה, פוריה ומוצלחת. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 05:26
dany Posts: 19819
|
ברכות לכל האמהות גם האבות הנרגשים לעליית הילדים לגנים ולבתי הספר... כבר סיפרתי פעם שעדיין אני זוכרת את הפרפרים בבטן.... וזה היה באמת כבר לפני הרבה שנים.... איזו התרגשות... כל אחת מרגישה כאילו היא בעצמה הולכת עכשיו ללימודים.... הדס שמחה שהצלחת שוב להתחבר.... המון הצלחה!!! ושאפתנית את שוב מצדיקה את שמך.... כל הכבוד שאחרי יום של פעילות משפחתית לא ויתרת על הפעילות שלך שעושה לך כל כך טוב..... שיהיה יום נהדר ובשורות טובות לכולנו.... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 01:02
tutit Posts: 2431
|
הי לכולם קצת נעלמתי (התקלקל לי המחשב זוכרים?) קודם כל חייבת להודות בעובדה שבימים שלא היה לי מחשב ולא נכנסתי לאתר המהמם של מירי ולפורום המדהים הזה ממש זייפתי ונראה לי שהשבוע אני לא יורדת במשקל,(שבוע שעבר ירדתי חצי ואז התחילה ההתדרדרות) אז אחי חזר בשעה טובה מארה"ב ויש לי לפטופ חדש איזה כיף !ועלה חצי מחיר מאשר בארץ אז בכלל כיף מקווה שלא תהיה עוד תקלה ואמשיך להכנס כל יום לפורום התומך הזה... התגעגעתי מאוד...ושאחזור כבר לתלם ולתפריט -מאוד קשה כשיוצאים מזה. לשאפתנית-כל הכבוד על שיעורי הספינינג זה לא קל וזה מעולה,ומצטרפת לברכות לתחילת השנה החדשה,בני מחר מתחיל גן טרום חובה ואנחנו מתרגשים גם (במיוחד שלא מכירים עדיין את הגננת). ושתהיה שנה טובה ומוצלחת לכל הקבוצה של מירי.שתתחיל ברגל ימין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 23:48
1103 Posts: 5022
|
שאפתנית יקרה ברכות לביתך בהיכנסה לכיתה א" ולעלית בנך לכיתה ב".
עלו והצליחו ילדים יקרים נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 22:22
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה ואהובה. תהיי רק במקומות שעושים לך טוב..... לא להתפשר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 21:40
|
תודה יקירתי על החיבוק, ערב נהדר גם לך. חזרתי כרגע משיעור ספינינג וזה אחרי יום בממדיון. יש לנו מן מנהג כזה בבית שביום האחרון של החופש הגדול אנחנו לוקחים את הילדים לממדיון והיה די מהנה, לא היו הרבה אנשים ומזג האוויר היה יחסית נוח. נהננו חזרנו עייפים אך מרוצים ואז בעלי אמר לי יש היום ברבע לשמונה ספינינג את הולכת? עם כל העייפות התחלתי "ויכוחים פנימיים" עם עצמי ואז אמרתי יאללה, קומי לכי עדיף מאשר אחר כך תאכלי את הלב למה לא הלכת, אז הלכתי עייפה, התחלתי את השיעור רעננה ועכשיו אני ערנית לחלוטין. גאה בעצמי שהלכתי לאימון ועכשיו נותר לי להכין את התלבושות של ילדי מחר לבית הספר. בני עולה לכיתה ב' וביתי לכיתה א' אז יש התרגשות באוויר. מחר נלווה אותם לדרך צלחה. לילה טוב יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 18:41
|
שאפתנית יקירתי אני לא כעסתי... יותר נעלבתי... הייתי המומה... לא האמנתי למקרא עיני... זה לא היה נראה לי אמיתי שמישהי "על רמה" תרשה לעצמה להתבטא בצורה כל כך בוטה כלפי אנשים שהיא בכלל לא מכירה... כולל מול מנהלת הפורום... טרם נתקלתי בדבר הזה מאז שאני בפורומים באינטרנט... המקום היחידי שראיתי כאלו תגובות היו שבמקרה נכנסתי לכל מיני טוקבקים מגעילים ומיד סגרתי.... לא בשבילי שפה כזו ויחס בלתי אנושי שכזה.... אבל כנראה שצריך לדעת שגם אנשים כאלו קיימים..... ואני די מצטערת עליה כי לדעתי היא ממש נכה נפשית... וזקוקה לעזרה.... טוב אמרנו בטל ומבוטל.... נכון??? חיבוק לקראת הערב.... שיהיה ערב נהדר.. אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 18:07
|
דני יקרה אל תשכחי שכעס זו בחירה שלנו ולכן אני שמחה שבחרת לא לכעוס והמשכת הלאה. תמחקי זה מאחוריך ואנחנו תמיד מצדדיך!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:25
|
תודה נילי אני יודעת למה אני אוהבת אתכן.... לא בכדי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 15:14
1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
חייבת שוב להגיב.. היתה לי היום חוויה קשה מאד בפורום אחר... לא חשוב מה, ניתקלתי במישהי שהיא ממש אנטיתזה למה שמתחולל כאן אצלנו.... הייתי נותנת לה שיעורי בית את המשפטים הללו..... טוב צריך להתאושש... טוב שאתן כאן.... שאם לא כן כבר הייתי הולכת לאכול... לא??? ברור!!! לא אתן לרעל שלה להרעיל אותי... ביי חברות שלי דני dany כתב: אפי תודה לך ולנילי על המשפטים הכל כך חכמים כמה כדאי לאמץ אותם בחיי היום יום על מנת לשפר את חיינו... דני דני יקרירתי לעולם לא תיתקלי ביחס עוין מחברי הפורום שלנו,כולם כאן אנשים חיוביים, שתומכים ומעודדים אחד את רעהו.אנרגיות שליליות לא קיימות בבית בספרינו. המשך יום נפלא באהבה נילי EFF כתב: משפטים מפורסמים של קיפלינג שכדאי להזכר בהם מידי פעם:
אם תלמד לתת כמו שאתה לוקח, אם תדע להקשיב לפני שתתווכח, אם תשקול שנית בטרם תתרתח, אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח, אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח,
אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח אז תדע סוף סוף וידעו כולם- שגדלת באמת ובגרת בן אדם-- { קיפלינג}
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 14:48
|
תודה מתוקה ובהצלחה בארוחת הערב מיכל שרון כתב:
טוב מאוד דני... שום דבר לא שווה אכילה רגשית של עצבים וכעס ותסכול.. בטח לא "נשמה" כזאת.. נשימה עמוקה, בטל ומבוטל וחסל!!! שיהיה לך המשך יום נהדר ורגוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 14:12
מיכל שרון Posts: 1318
|
טוב מאוד דני... שום דבר לא שווה אכילה רגשית של עצבים וכעס ותסכול.. בטח לא "נשמה" כזאת.. נשימה עמוקה, בטל ומבוטל וחסל!!!
שיהיה לך המשך יום נהדר ורגוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 13:19
|
חייבת שוב להגיב.. היתה לי היום חוויה קשה מאד בפורום אחר... לא חשוב מה, ניתקלתי במישהי שהיא ממש אנטיתזה למה שמתחולל כאן אצלנו.... הייתי נותנת לה שיעורי בית את המשפטים הללו..... טוב צריך להתאושש... טוב שאתן כאן.... שאם לא כן כבר הייתי הולכת לאכול... לא??? ברור!!! לא אתן לרעל שלה להרעיל אותי... ביי חברות שלי דני dany כתב:
אפי תודה לך ולנילי על המשפטים הכל כך חכמים כמה כדאי לאמץ אותם בחיי היום יום על מנת לשפר את חיינו... דני EFF כתב: משפטים מפורסמים של קיפלינג שכדאי להזכר בהם מידי פעם:
אם תלמד לתת כמו שאתה לוקח, אם תדע להקשיב לפני שתתווכח, אם תשקול שנית בטרם תתרתח, אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח, אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח,
אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח אז תדע סוף סוף וידעו כולם- שגדלת באמת ובגרת בן אדם-- { קיפלינג}
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 12:45
רבקה Posts: 8411
|
תודה אפי'לה ונילי משפטים אמיתיים שכדאי לשנן טוב טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 12:05
|
אפי תודה לך ולנילי על המשפטים הכל כך חכמים כמה כדאי לאמץ אותם בחיי היום יום על מנת לשפר את חיינו... דני
EFF כתב:
משפטים מפורסמים של קיפלינג שכדאי להזכר בהם מידי פעם:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 10:08
רייצ'ל Posts: 1323
|
אפי כמה נכונים המשפטים האלו אהבתי רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 09:49
EFF Posts: 6397
|
משפטים מפורסמים של קיפלינג שכדאי להזכר בהם מידי פעם:
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|