08/09/2012 23:27
EFF Posts: 6391
|
קילו בשר בקר לא שמן לקוביות (רצוי כתף) שקית שעועית ירוקה עדינה בצל גדול קצוץ כף שמן זית כמה שיני שום קצוצות קופסא קטנה רסק עגבניות איכותי מלח, פלפל תבלין "ראס אל חנות" – להשיג בחנויות התבלינים כף אבקה בטעם עוף מים רותחים ההכנה: מאדים בסוטז' את הבצל עד הזהבה , מוסיפים את השום מערבבים ומוסיפים את הבשר, מטגנים אותו מכל צד. -מתבלים, מוסיפים את רסק העגבניות ויוצקים מים בגובה התבשיל. -מבשלים בחום נמוך כשעה. -לאחר שעה מוסיפים את השעועית הירוקה -ממשיכים לבשל עוד כשעה.
|