01/09/2010 23:50
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1400 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/09/2010 07:17
מיכל שרון Posts: 1318
|
מלח פלפל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 22:02
מיכלל Posts: 1674
|
מל"פ?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 11:31
מיכל שרון Posts: 1318
|
אפי תודה תודה תודה..
נשמע מעולה.. רק שתי שאלות: 1. האם זה יעבוד גם עם תרד חי? 2. כמה זמן ובאיזה חום לאפות?
שוב המון תודה.. אני כבר מתלקקת רק מלקרוא את המתכון... מבטיחה לספר איך יצא..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2010 00:42
EFF Posts: 6392
|
'שוב מתכון של בתי היצירתית... לעיסת הקציצות: חצי ק"ג תרד טחון של סנפרוסט מופשר וסחוט 600 גרם בשר בקר טחון 2 ביצים 3 שיני שום כתושות גדולות 5 כפות גדושות פירורי לחם מל"פ מערבבים לעיסה אחידה. ל"רוטב": ספל מרק בצל עשויה מכף מרק בצל ומים רותחים (שקיק מרק 10) קופסה קטנה של רסק עגבניות (100 גרם)
על תבנית תנור גדולה משומנת (אני מרססת בתרסיס שמן), מכדררים כ-18 קציצות אובליות (אני נעזרת בכף לאומדן הגודל) מהעיסה. בספל מערבבים אבקת מרק בצל + מים רותחים +רסק עגבניות ויוצקים מעל הקציצות (אני מפזרת כף על כל קציצה ואת השארית - אם נשארת - שופכת לתבנית).
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|