01/07/2010 16:06
EFF Posts: 6392
|
1/2 ק"ג בשר טחון כף שמן 1 בצל קצוץ שיני שום לטעמכם חבילת עלי מנגולד מופרדים לעלים ולגזע הלבן המרכזי
לרוטב: החלק הלבן של עלי המנגולד קצוץ קטן שום בצל קצוץ כף שמן מיץ לימון מעט מים רותחים תבלינים: כורכום, כמון,
עשבי תיבול לפי הטעם
מפרידים אל עלי המנגולד לחלקי העלה הירוק והגזע במרכז הלבן. את העלים מבשלים קצרות במים רותחים, סוחטים היטב, קוצצים ומערבבים עם חמרי הקציצות (בצל, שום, בשר). יוצרים קציצות ומניחים מעט בצד. יוצרים קציצות בגודל כדורי פלאפל מבשלים את הרוטב: מאדים את הבצל והשום, מוסיפים את גזעי המנגולד קצוצים, לימון ותבלינים.
כאשר רותח מכניסים את הקציצות - מבשלים עוד כחצי שעה על אש קטנה.
|